Kympin Nainen 2019

Tiia Purtilo, 19.10.2018


Kympin Nainen järjestetään 18.5.2019, lue mitä kaikkea uutta on luvassa!

Käynnistymässä on Kympin Naisen kahdestoista vuosi!

Tapahtumaa on pyritty kehittämään vuosittain eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta.
Kympin Nainen 2019 -tapahtumassa halutaan huomioida enemmän myös nuoria osallistujia ja siksi tulevana vuonna perinteisen Kympin Naisen rinnalle järjestetään Kympin Keppari -keppihevoskilpailu! Kilpailu on avoin kaikille ikään katsomatta, mutta etenkin perheen pienimpiä ja nuorimpia kannustetaan tällä tavoin liikkumaan. 


Uutuutena lisäksi Kympin Naisen kaupunkiseikkailu! Kaupunkiseikkailussa tehdään tehtäviä, suunnistetaan sekä ratkaistaan pulmia. Mukaan voi lähteä kilpasarjaan tavoittelemaan 100 euron voittopottia tai vaihtoehtoisesti rennommalla asenteella haastamaan itseään ja kavereitaan.

Tapahtumassa on valittavana myös viime vuonna uudistetut ja paljon kiitosta saaneet 10 ja 5 km:n reittivalinnat. Pieniä muutoksia on tulossa lenkkireitteihin ja 2,5 km:n reitin jäädessä pois, hiotaan 5 km:n lenkistä reitti jolle on helppo lähteä esimerkiksi lastenvaunujen kanssa.

Kympin Naisen hyväntekeväisyystempaus uudistuu myös. Tulevana vuonna haluamme tukea paikallista urheiluseuraa ja tätä kautta lasten liikkumista. Vuoden 2019 Kympin Naisessa teemme yhteistyötä yhden kouvolalaisen urheiluseuran kanssa ja lahjoitamme osan tapahtuman tuotoista seuralle lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Tapahtuma järjestetään 18.5.2019 Kouvolan keskustassa yhteiskoulun pihalla.

Ethän jätä väliin Kympin Nainen 2019 tapahtumaa?


© 2019 | Kympin Nainen