Tapahtumatori

Monipuolinen tuote-esittely- ja myyntipisteet

Tapahtumatori 2018

Tarjoamme perinteisen Tapahtumatorin tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Monipuolinen ja kattava tarjonta.

 Tapahtumatori palvelee koko tapahtumapäivän ajan, kello 11-16.

  • Esillä on erilaisia liikuntaan, ravintoon, terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä tuotteita, palveluja, testejä ja mittauksia. Tapahtumatorilla on mahdollista tehdä hyviä ostoksia käteisellä. Tule hyvissä ajoin paikalle niin ehdit tutustua kaikkiin näytteilleasettajiin

Esittelypaikan varaukset:

  • Tapahtumapäällikkö Tiia Purtilo / tiia@kympinnainen.fi / 040-5462794 
    Ota rohkeasti yhteyttä!

Tapahtumatorilla esillä 26.5.2018

 

-Tule ja tutustu KSEY:n toimintaan. Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys kertoo mielellään toiminnastaan sekä miten heitä halutessaan voi tukea. Pisteellä myynnissä myös arpoja!

-Tervetuloa pisteelleni ihastumaan ylellisen pehmeisiin, luomupuuvillasta valmistettuihin NOSH naisten- ja lastenvaatteisiin. Samalla pääset osallistumaan NOSH lahjakortin arvontaan ja voit varata itsellesi NOSH vaatekutsut. Kutsuilla sinä ja ystäväsi pääsette viettämään vaivattoman ostoshetken omassa olohuoneessasi näiden ekologisesti valmistettujen ja kauniiden vaatteiden parissa.

-Tango tarjoaa tuotteita oman hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seurantaan. Tango-tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja voit valita suosikkisi raikkaasta värivalikoimasta! Mittaa päivittäin kertyvät askeleet, poltetut kalorit, kuljettu matka ja seuraa öisin unenlaatuasi. Ranneke ilmoittaa sinulle kun itse asettamasi päivittäinen tavoite on tullut täyteen.
Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa: www.tangowellness.com

-Opiskele osaajaksi KSAOssa! Pisteessämme hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat esittelevät palveluja, joita voit tilata asiakaspalvelupisteessämme PikkuSalongissa.

-O.K. AUTOLTA on näytillä Toyotan malleista C-HR Hybrid, Yaris Hybrid ja Avensis touring sport. Paikalla myyjät kertovat Toyotan malleista ja hyvistä kampanja eduista!

-MediLux on esteettisiin pienhoitoihin erikoistunut kauneushoitola. (1.6.2018 alkaen nimemme vaihtuu Medical Clinic Luxiksi) Kauttamme laaja valikoima esteettisiä hoitoja mm. täyteaineita sekä mesolankoja ja botoxhoitoja. Tiloissamme on myös Annan kauneuspalvelut. Anna tekee rakennekynsiä ja ripsienpidennyksiä. 

-Bongaa vaaleanpunainen Volvo ja Itsenäiset ihonhoitokonsultit Mary Kay® 
Arvontaa!

-Kouvolan kaupungin terveyden edistämisen palvelut on mukana tapahtumassa hengitys- ja unenhuolto asioilla. Muistutetaan hengityksestä arjen työvälineenä sekä lääkkeettömästä unenhuollosta. Tietoa myös terveyden edistämisen palveluista.

- Hypoxi-studio ja sen yhteydessä toimiva Cryo21-klinikka tarjoavat laadukkaita palveluja kehonmuokkaukseen, painonhallintaan ja ihokiinteytykseen. Hoitomenetelmät ovat luonnonmukaisia ja ne voidaan tehokkaasti kohdentaa kehon ongelmakohtiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Molemmat palvelut löytyvät nyt Pyydysmäestä! Lisäinfoa ja kesätarjouksia hoitoihin pisteeltämme!

-Liikenneturvan teltalta löytyvät Marko ja Jari, jotka antavat vinkkejä turvalliseen kesäliikkumiseen. Nähtävänä on myös uudenlainen valokypärä sekä airbag-pyöräilykypärä ja arvonta, jossa on palkintona leffalippuja

-Jumppien lisäksi, löydät LadyLinen pisteen tapahtumatorilta. Tule tutustumaan! 

-Foreverin tuotteiden esittelyä
http://myaloevera.fi/tainanaloesivut/fi/start/

-Tupperwaren tuotteet ja esittelijät

-Avon kosmetiikkaa

-Osallistu arvontaan Emil & Annan pisteellä, palkintoina klassinen ripsienpidennys!  Meiltä Kynsiviilat, Hoitavat kynsiöljyt sekä erä Kynsilakkoja, laadukkaat kosteusvoiteet kaikki 10 nainen tarjoushintaan!! Kynnet kuntoon illaksi! Tavallinen lakkaus 10€!  Tervetuloa lakattavaksi! 
http://www.emilanna.fi/

Tervetuloa tutustumaan sekä tekemään löytöjä!

 


© 2018 | Kympin Nainen