Tapahtuma

Tule mukaan 26.05.2018

Millainen liikuntatapahtuma Kympin Nainen on?

Kympin Nainen on kaikille liikkuvaisille naisille & tytöille, ikään ja kuntoon katsomatta, kohdistettu iloinen ja sporttinen liikuntatapahtuma. Kympin Nainen onkin liikuttanut naisia ja tyttöjä jo kymmenen vuotta Kouvolassa! On siis aika aloittaa uusi vuosikymmen ja uudistaa tapahtumaa enemmän kuin koskaan. Kevään 2018 tapahtumassa pääsemme nauttimaan uudesta tapahtumapaikasta sekä uusista lenkkireiteistä.

Hyväntekeväisyysperiaate jatkuu tapahtuman yhtenä päämerkityksenä. Vuoden 2018 hyväntekeväisyyskumppani on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. 

”Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry on toiminut Kouvolan seudulla vuodesta 1954. Hoidamme Kouvolan ja Iitin alueelta irrallaan tavattujen lemmikkien talteenoton. Lisäksi autamme mm. kissapopulaatioiden kanssa ja tiedotamme eläinten hyvinvoinnista. Kissojen leikkautus sekä sirutus on erittäin tärkeää. Työtämme voi tukea erilaisin lahjoituksin ja tulemalla toimintaan mukaan. Lue lisää toiminnastamme www.ksey.net”

Kympin Nainen tukee tätä tärkeää työtä tekevää tahoa keräämällä lahjoituksen, joka ojennetaan tapatumapäivänä Kouvolan Seudun Eläinsuojeluhdistys ry:lle.

Kympin Nainen tapahtumassa on valittavana perinteiset 10km ja 5km lenkkipolut sekä kevyempi 2,5km esteetön katulenkki. Tulevan kevään tapahtumassa itsensä pääsee haastamaan myös Kympin Naisen estejuoksussa, joka toteutetaan yhteistyössä Kouvolan Indiansin kanssa.

Rennossa tapahtumassa ei ole ajanottoa. Juokse, hölkkää, kävele tai sauvakävele - kaikki tyylit ovat sallituja!

Mitä päivän aikana tapahtuu?

Kympin Naisen tapahtumapäivä tarjoaa jokaiselle jotakin! Kattava ja monipuolinen Hyvän Olon -tapahtumatori palvelee klo 11-16. Esillä erilaiseen liikuntaan, ravintoon, terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä tuotteita, arvontaa yms.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan päivän aikana järjestettyyyn ohjelmaan! Laita rennot vaatteet päälle ja tule kokeilemaan Joogagallerian Pinja Sakkaran ohjaamaa joogaa ja LadyLinen ohjaamaa Ladyt jumppaa! Lapsia viihdyttämään ja heidän kanssaan jumppaamaan tulee Kääkki!

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka siirtyy keskeisemmälle paikalle Kouvolan keskustaan yhteiskoulun piha-alueelle osoitteeseen Salpausselänkatu 24, 45100 Kouvola.

Tapahtumapäivänä käytössä ovat yhteiskoulun WC:t sekä pukuhuoneet.

Parkkipaikkoja löytyy Hovioikeudenkadulta Kouvolan keskuskirkkoa vastapäätä. Invaparkit löytyvät Hovioikeudenkadulta, tapahtumapaikan takaa.

Osallistujan t-paita ja tuotekassi

Tänäkin vuonna kaikki lenkkeilijät saavat Kympin Naisen t-paidan sekä tuotekassin. Paita on urheilullinen tekninen t-paita, jossa on hengittävä ja joustava materiaali. Takaa mukavuuden liikkuessasi! Muistathan ilmoittaa t-paitasi koon ilmoittautumisen yhteydessä, S-XXL -koot.

Juomahuolto & lenkkieväät

Juomahuollosta vastaa tänäkin vuonna Kympin Naisen yhteistyökumppani Kouvolan Vesi - Jaamme kaikille lenkille osallistujille 0,33l vesipullot lenkin varrella ja maalialueella. Helteisellä säällä kannattaa kuitenkin varata ylimääräistä juotavaa nestevajauksen estämiseksi. 

Urheilupuiston uimahalli

Osallistujilla on vapaa pääsy Urheilupuiston uimahalliin tapahtumapäivänä kello 14-18
(Huom. tapahtumanjärjestäjältä saatu osallistumisranneke on ilmainen sisäänpääsy uimahalliin, esitä ranneke uimahallin kassalla)

Iltaohjelma

Kympin Naisille jatkopaikan ja iltatunnelmat tarjoaa tänä vuonna House of Rock!

House of Rock tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kello 23 asti. Kympin Nainen osallistumisrannekkeella koko illan ajan tarjouksia!
http://www.houseofrockbar.fi/

Illan esiintyjä julkaistaan lähempänä tapahtumaa, pysy kuulolla!

Tervetuloa myös kannustusjoukot!

Kannustusjoukot ovat Tervetulleita Kympin Nainen -tapahtumaan viettämään yhteisen päivän ja illan Kympin Naisten seurassa! Tapahtuma-alueelle on kaikilla vapaa pääsy. Lisäksi reittien 10 km, 5 km ja 2,5 km varrelle voi pystyttää työpaikkojen leideille oman juoma- ja huoltopisteen tai tulla tsemppaamaan muuten vaan!

Tervetuloa myös kannustusjoukot!


© 2018 | Kympin Nainen