Tapahtuma

Tule mukaan 18.5.2019

Millainen liikuntatapahtuma Kympin Nainen on?

Rennossa tapahtumassa ei ole ajanottoa. Juokse, hölkkää, kävele tai sauvakävele - kaikki tyylit ovat sallituja!

Tapahtumapaikka

Kympin Nainen järjestetään Kouvolan keskustassa yhteiskoulun piha-alueella osoitteessa Salpausselänkatu 24, 45100 Kouvola.

Tapahtumapäivänä käytössä ovat yhteiskoulun WC:t sekä pukuhuoneet.

Parkkipaikkoja löytyy Hovioikeudenkadulta Kouvolan keskuskirkkoa vastapäätä. Invaparkit löytyvät Hovioikeudenkadulta, tapahtumapaikan takaa.

Osallistujan t-paita ja tuotekassi

Kaikki lenkkeilijät saavat Kympin Naisen urheilullisen teknisen t-paidan. Paidassa on hengittävä ja joustava materiaali. Paidat ovat tänä keväänä S-XXL koissa, joista S-L koot ovat muotoon leikattuja malleja ja XL sekä XXL ovat väljempää suoraa mallia. Muistathan ilmoittaa t-paitasi koon ilmoittautumisen yhteydessä!

T-paitojen tarkemmat koot mittaamalla kainalosta kainaloon:

S 41,5cm. 
M 44,5cm
L 47,5cm

Suoraa mallia olevat koot:

XL 54cm
XXL 57cm

Juomahuolto & lenkkieväät

Juomahuollosta vastaa tänäkin vuonna Kympin Naisen yhteistyökumppani Kouvolan Vesi. Tarjoamme Kouvolan veden 0,33l pulloja maalialueella sekä lenkkireittien varrella. Helteisellä säällä kannattaa kuitenkin varata ylimääräistä juotavaa nestevajauksen estämiseksi. Maalialueelta löytyy myös vesikanistereita, jossa pääsee täyttämään vesipullonsa!

Urheilupuiston uimahalli

 

Iltaohjelma

Tämän kevään virallisen iltaohjelman tarjoaa Tykkimäen Sauna!

 

Kannustusjoukot ovat Tervetulleita Kympin Nainen -tapahtumaan viettämään yhteisen päivän ja illan Kympin Naisten seurassa! Tapahtuma-alueelle on kaikilla vapaa pääsy. Lisäksi reittien 10 km ja 5km varrelle voi pystyttää työpaikkojen leideille oman juoma- ja huoltopisteen tai tulla tsemppaamaan muuten vaan! Kaupunkiseikkailussa kannustamaan kannattaa tulla rasteille, sillä tarkkaa reittiä ei ole määritelty.

Tervetuloa myös kannustusjoukot!

 

 © 2019 | Kympin Nainen